Cum să începi să tranzacționezi cu bitcoins pe AnyCoin Direct, ghidul complet al începătorului

Există nenumărate moduri în care poți tranzacționa cu bitcoins și alte monede virtuale atunci când vrei să iei în serios această activitate. Unii utilizatori se uită mai ales la zona în care un portal de exchange online funcționează cu precădere. De exemplu, un utilizator din România ar avea mult mai multe avantaje dacă ar alege să lucreze pe un site din Europa, decât dacă ar investi și tranzacționa pe unul din China. Dacă ești din Europa și te pregătești să începi să tranzacționezi cu bitcoins pe piețele online, AnyCoin Direct Europa s-ar putea să fie serviciul ideal pentru tine.

Despre AnyCoin Direct

AnyCoin Direct este un exchange de criptomonede sub formă de portal online care facilitează cumpărarea, vânzarea și tranzacționarea de bitcoins și multe alte monede digitale. Pentru cei aflați la începuturile începutului, este important să înțelegeți ce înseamnă o criptomonedă. Criptomonedele sunt bani digitali care se folosesc de critpografie pentru a putea fi tranzacționați și există prin substanțiere în cadrul unui blockchain. Aceste monede nu au formă fizică, fiind reprezentate de un cod unic care le este atribuit.

Bitcoins, cele mai cunoscute monede digitale, sunt complet descentralizate, adică nu sunt deținute sau regularizate de niciun fel de guvern sau altă organizație de control. Din această cauză, regulile normale fiscale care se aplică în cazul dolarului, de exemplu, nu se aplică deloc în cazul unui bitcoin. Bitcoin nu există în doar o singură țară și deci nu poate fi considerată monedă străină de către niciun guvern din lume.

La ora actuală există peste 700 de monede digitale, număr care este într-o continuă creștere. Majoritatea acestor monede auxiliare au la bază bitcoin-ul și tehnologia din spatele acestuia, operând în același mod și folosind aceleași sisteme ușor modificate. Bitcoin a fost primul tip de monedă digitală creată vreodată, fiind și acum cea mai populară și valoroasă dintre criptomonede.

Cum tranzacționezi pe AnyCoin Direct

Obiectivul principal al portalului AnyCoin Direct este să îți permită să tranzacționezi cât mai ușor cu mai multe criptomonede. Poți să faci bani în acest fel prin simpla achiziționare a unei monede virtuale și mai apoi tranzacționarea ei pentru o alta, la timpul și la prețul potrivit pentru a face profit. Acest mod de tranzacționare este similar cu cel de pe piețele de schimb valutar tradițonale. Singura diferență aici este că banii cu care tranzacționezi sunt digitali, însă în majoritatea cazurilor aceste monede se comportă la fel ca și banii normali.

Este mult mai ușor să tranzacționezi cu monede digitale decât cu valută tradițională, pentru că nu ai niciun fel de barieră pentru a începe să tranzacționezi. De asemenea, transferurile de bani au loc mult mai repede datorită faptului că totul se întâmplă online.

Dacă vrei să tranzacționezi pe AnyCoin Direct, folosește pagina de autentificare și crează-ți un cont. Pașii pe care trebuie să îi urmezi sunt intuitivi. Verifică-ți contul și mai apoi adaugă bani tradiționali sau transferă bitcoins din alte portofele virtuale în contul tău nou creat. Odată ce ai fonduri în contul tău, poți începe să investești în alte monede, să vinzi bitcoins pentru a obține fonduri mai multe sau să cumperi monede virtuale diferite la prețuri mici, pe care mai apoi să le vinzi în momentul oportun.

Cum prima formă de monedă digitală inventată vreodată este bitcoinul, care a apărut în 2009, este normal ca acesată monedă să fie și cea mai utilizată pe AnyCoin Direct. Chiar dacă această monedă rămâne cea mai populară, există o multitudine de alte monede digitale pe care le poți cerceta și înțelege atunci când începi să tranzacționezi. Bitcoin este moneda care dă valoarea standard de piață tuturor celorlalte monede, așa că este indicat să începi să înveți trading cu această monedă.

Cum să folosești site-ul AnyCoin Direct

Să investești în monede digitale este o meserie care necesită anumite cunoștințe în ale economiei și finanțelor, însă la început nu îți cere nimeni să te transformi peste noapte în expert financiar. Tot ce ai de făcut este să te înregistrezi pe site și să faci o primă achiziție. Vei primi tipul de monedă aleasă în portofelul tău virtual în câteva minute, moment din care ești oficial un investitor în criptomonede. Iată care sunt câteva dintre beneficiile pe care le ai dacă decizi să investești pe AnyCoin Direct:

-când decizi să investești pe piața de monede virtuale, acest lucru te poate transforma literalmente peste noapte într-un milionar. Totodată, nu uita că te expui la un anumit nivel de risc atunci când joci la bursă, așa cum se întâmplă și în cazul piețelor tradiționale, așa că nu te arunca în joc fără să îți faci temele dinainte;

-pe AnyCoin Direct nu vei avea de plătit niciun fel de taxe de depunere sau retragere dacă faci aceste retrageri din și spre portofele de monede digitale. Taxele de tranzacție sunt mici și mult mai atractive dacă le comparăm cu cele de pe piețele de valută tradițională;

-tranzacționarea în critpomonede are loc mult mai rapid decât cea de pe Forex, de exemplu, și totodată nu trebuie să dispui de lichidități mari când te afli la început de drum;

-pentru că nu trebuie să dezvălui alte informații personale decât adresa portofelului tău de monede virtuale, investirea în critpomonede este mult mai sigură decât oricare altă formă de exchange din lume.

Recenzia noastră despre AnyCoin Direct

Fără doar și poate, modul de operare al AnyCoin Direct, taxele inexistente de depunere sau retragere către portofele virtuale și faptul că site-ul și-a creat un renume solid în ultimii ani sunt motive destule și întemeiate pentru a începe chiar de azi să tranzacționezi pe acest portal european. Da, există și riscuri și dezavantaje atunci când tranzacționezi aici, cum ar fi că orice formă de investire vine cu un anume risc pe care trebuie să îl ai în vedere mereu.

Amintește-ți mereu, iar acest lucru trebuie să îl faci oriunde ai tranzacționa, că fiecare achiziție pe care o faci s-ar putea deprecia în câteva minute în cazul unei monede virtuale anume, care ar putea să ducă la o pierdere financiară pentru tine. Repetăm, acest lucru se poate întâmpla oricând și indiferent de portalul de exchange digital pe care decizi să investești, inclusiv pe AnyCoin Direct.

Bitcoin și alte criptomonede devin din ce în ce mai populare de la an la an, dar acest lucru nu te scutește de la riscurile care vin la pachet cu o investiție în acest domeniu fascinant. Dacă ți le asumi și o faci în mod inteligent, nu există niciun motiv împotriva succesului tău ca investitor pe piața de monede digitale. Cu puțină cercetare și un pic de credință, oricine poate deveni un trader de succes pe AnyCoin Direct în cel mai scurt timp.