Cum să tranzacționezi cu bitcoins pe BitQuick, ghidul complet

Sunt sute de site-uri care vând bitcoins și care promit că îți livrează criptomonedele în timp record. În cazul BitQuick, un portal care a deservit zeci de mii de cumpărători, procesul de cumpărare al bitcoins este ușor, însă ești atenționat de la început că vei avea de așteptat în jur de 3 ore până să-ți primești monedele în portofelul virtual. Având în vedere că niciun serviciu nu îți va vira monedele virtuale instant, BitQuick poate fi cea mai bună alegere a ta și ești din start conștient despre timpul în care îți vei primii monedele virtuale.

Despre platforma BitQuick

BitQuick este o platformă de vânzare și cumpărare de bitcoins cu sediul în Chicago, Statele Unite. Serviciul pune la dispoziția investitorilor și clienților simpli un portofel web de bitcoins, Athena Bitcoin, extrem de popular printre cei care se ocupă cu tranzacționarea criptomonedelor. Site-ul BitQucik este ușor de folosit și intuitiv, fapt ce îl face ideal pentru cei care se află la prima lor cumpărare de bitcoins.

Cum folosești BitQuick pentru a cumpăra bitcoins

Serviciul BitQuick garantează că timpul maxim dintre începutul tranzacției și momentul în care îți vei primi criptomonedele este de 3 ore. Pentru a cumpăra bitcoins de pe BitQuick, intră pe pagina de comenzi și accesează una dintre ofertele disponibile, după care introdu adresa ta de email și apasă butonul de confirmare.

Pasul următor este cel în care faci plata în bancnote cash în contul bancar pe care îl vei primi pe pagina de confirmare. Poți face asta în orice sucursală a băncilor acceptate de vânzător și completarea unui ordin de plată.

În pasul al treilea, vei încărca dovada plății prin accesarea unui link pe care îl primești pe email. După ce vânzătorul aprobă tranzacția, vei primi criptomonedele comandate în cel mult trei ore. Ține minte că tranzacțiile prin servicii de wire transfer, de la un cont la altul, ACH, depozite de cec-uri, Wells Fargo Sure Pay, Chase QuickPay sau orice alte servicii neautorizate nu vor fi acceptate.

Taxele BitQuick

Ca oricare alt serviciu de vânzare de bitcoins de pe piață, și la BitQuick vei avea de plătit câteva taxe, ce-i drept mici, pentru cumpărarea sau vânzarea de bitcoins. Pentru cei care cumpără criptomoneda virtuală, aceștia veți avea de achitat o taxă de 2% pentru serviciul în sine, precum și o taxă de 0,0001 BTC pentru minerit. BitQuick oferă o sumă minimă pe care o poți folosi pentru a cumpăra bitcoins de 1,9 dolari, adică 0,0003 BTC. Utilizatorii care nu au încărcat o poză cu un buletin de identitate pot cumpăra bitcoins doar de 400 de dolari americani odată.

E BitQuick un serviciu sigur?

BitQuick se bucură de o reputație nepătată până acum în comunitatea bitcoin. Chiar dacă platforma a trecut printr-un atac cibernetic în 2017, nu au existat pierderi de fonduri, problema de securitate fiind imediat depistat și site-ul a fost închis până la remedierea situației. Niciun client al platformei nu a avut de suferit în urma incidentului.

Site-ul nu este gândit pentru a fi folosit ca un portofel bitcoin. În schimb, cel mai bine este să îți transferi noii tăi bitcoins cumpărați cu BitQuick în portofelul personal de criptomonede. În momentul în care un vânzător crează o ofertă, un serviciu escrow extren este folosit pentru a ține în siguranță monedele virtuale ale acestuia până la vânzare.

Mai mult, utilizatorii nu trebuie neapărat să se autentifice cu un cont pentru a putea tranzacționa. În schimb, vânzătorii pot crea un cod PIN care le permit să accepte, modifice sau să închidă comenzi. Cumpărătorii vin cu adresa lor de bitcoins în momentul în care finalizează comanda, care este folosită pentru a confirma comanda după ce au terminat în prealabil plata cash.

Părerea noastră despre cumpăratul de bitcoins pe BitQuick

Da, BitQuick chiar e rapid. Chiar îți garantează un timp de 3 ore, în general, de la momentul în care începi tranzacția și până la finalizarea ei, adică până primești banii virtuali în portofelul tău. Evident că și tu trebuie să îți faci partea pentru ca acest lucru să se întâmple, însă dacă respecți regulile impuse de tranzacție, nu există niciun motiv pentru că are să nu ai parte de o experiență pozitivă. BitQuick se bucură de notorietate și seriozitate în lumea criptomonedelor, fiind printre cele mai apreciate portaluri de vânzare și cumpărare de bitcoins din lume.

Nu există decât o singură metodă de plată atunci când folosești BitQuick, plata cu cash. Din această cauză, durata unei tranzacții depinde și de tine, pentru că dacă tu te miști repede și depui banii în contul indicat repede, atunci vei putea primi și confirmarea mai rapid. În momentul în care ai depus banii în cont, vânzătorul va elibera bitcoins care îți revin și îi vei primi imediat în portofelul tău virtual.

Un dezavantaj al platformei este că, față de LocalCoins sau Wallofcoins, pe BitQuick va trebui să te înregistrezi cu un buletin de identitate sau alt document care să îți dovedească existența înainte de a iniția o tranzacție. Din cauză că taxele de tranzacționare sunt mici și cererea de obicei mare, un alt dezavantaj vine din prețul bitcoin, care poate fi câteodată mult mai mare decât cel al pieței. Pentru a evita să plătești mai mult decât ar trebui pe un bitcoin, urmărește cu grijă prețul pieței și cumpără doar atunci când crezi că este cel mai avantajos pentru tine din punct de vedere financiar.

Cum să vinzi bitcoins pentru bani pe BitQuick: ghidul complet al începătorului

E cel puțin entuziasmant când, după ce ai început să îți cumperi primii tăi bitcoins, ai decis să vinzi câteva monede virtuale din portofelul tău virtual. Când vine însă momentul decisiv, realizezi imediat că există sute de portaluri care se ocupă cu oferirea de servicii atât pentru vânzători, cât și pentru cumpărătorii de criptomonede. Unul dintre aceste servicii este BitQuick, respectat și apreciat de utilizatori din toată lumea. Pe BitQuick îți vinzi monedele virtuale rapid, fără niciun fel de bătaie de cap.

Despre BitQuick

BitQuick este una dintre cele mai ușor de folosit platforme pe care poți cumpăra sau vinde bitcoins instant. Compania din spatele platformei pune la dispoziția utilizatorilor o piață virtuală unde cumpărătorii și vânzătorii pot să intre în contact extrem de ușor. E bine de știut și foarte important faptul că BitQuick este printre cele mai ieftine platforme pe care poți să îți vinzi sau să achiziționezi monede virtuale și care convertește instant banii tradiționali în bitcoins sau invers. BitQuick funcționează în Statele Unite, Canada, Europa, Rusia și chiar și Australia. Astfel, ai mai multe șanse de a găsi omul cu care îți dorești să colaborezi mai ușor.

Cum vinzi bitcoins pe BitQuick

Dacă vrei să vinzi bitcoins pe platforma BitQuick, trebuie să completezi un formular de vânzare. Vei fi rugat să introduci date precum contul bancar personal, un document de identitate, un email valabil, suma minimă pe care vrei să o vinzi, suma maximă și așa mai departe. Procesul este foarte ușor de urmat, fiind practic intuitiv. Trebuie să decizi dinainte suma pe care vrei să o vinzi în cadrul unei tranzacții.

O altă opțiune este aceea de a seta un pin de modificare, cu acesta putând să intri în contul tău de pe BitQuick și să urmărești procesele de vânzare sau să faci modificări mai târziu. Odată ce completezi acest formular de vânzare, poți să te apuci de depunerea sumei alese în contul de escrow. Aceste conturi escrow sunt special gândite pentru a păstra monedele bitcoins până ce comanda se finalizează cu succes. În momentul în care cumpărătorul confirmă comanda sa, procesul de tranzacționare va dura până la 3 ore.

Odată ce primești banii tradiționali în contul tău bancar, vei fi nevoit să confirmi primirea lor și să dai drumul monedelor digitale spre portofelul virtual al clientului. Vânzătorii pot să își aleagă singuri prețul pe care îl cer pe bitcoin. În acest mod, investitorii pot să cumpere bitcoins dintr-un anumit loc și să îl vândă pe BitQuick la un preț ușor mai mare, pentru a face profit.

Care sunt taxele operate de BitQuick

Pentru cumpărători, BitQuick percepe o taxă de 2% per tranzacție pentru fiecare dată când cumpără bitcoins, indiferent de suma pe care o plătesc pentru monedele virtuale. În cazul vânzătorilor însă, BitQuick nu percepe niciun fel de taxă directă. Taxa cumpărătorului este dedusă din bitcoins pe care acesta le primește la final de tranzacție. Chiar dacă procedura este clar afișată pe site, la secțiunea de Întrebări și Răspunsuri, aceasta a fost de câteva ori criticată de internauți.

Cum trimite BitQuick automat bitcoins

Multe dintre serviciile online le cer cumpărătorilor să le țină bitcoins în cont și să și le transfere imediat după ce le primesc de la vânzători. BitQuick are un alt mod de funcționare. Cumpărătorii nu trebuie să își trimită personal bitcoins spre portofelele lor. Acest lucru se întâmplă automat când vânzătorul dă drumul fondurilor din contul de escrow.

Vânzătorii trebuie să trimită bitcoins în contul de escrow al BitQuick după ce îl listează pe piața virtuală a portalului. Odată ce transferul a primit confirmarea din partea rețelei, comanda va deveni publică și pe site-ul BitQuick. Acest proces elimină confuzia care apare în cazul altor servicii de cumpărare și vânzare de bitcoins. Transferurile sunt simplificate la minim pe portal. Acest lucru nu doar că oferă o experiență de utilizare excelentă, dar este capabil și să taie din costurile de întreținere a rețelei.

Recenzia noastră despre vânzarea de bitcoins pe BitQuick

BitQuic este un serviciu fantastic pentru cei care vor să facă totul cu bani cash. Alte servicii îți vor cere carduri de credit sau conturi bancare, însă aici, tot ce trebuie să faci este să ai bani pentru a putea cumpăra bitcoins. La vânzători este important să aveți un cont bancar, pentru că altfel nu veți putea cumpăra monede virtuale. Unul dintre beneficiile importante este acela că nu va trebui să mergi și să te întâlnești cu un necunoscut în persoană pentru a putea să îți cumperi bitcoins. Depui banii într-un cont bancar și rezolvi problema.

Ca și vânzător, din cauză că nu ai de plătit niciun fel de taxă și că poți să ceri exact atât cât vrei pe bitcoins pe care îi ai, platforma este practic una de vis. De obicei, îți poți vinde monedele digitale la un preț deasupra de cel al pieței, la oamenii care sunt dispuși să cumpere la acele prețuri și cu bani cash. Pe BitQuick totul se desfășoară așa cum vrei tu, fiind modul ideal de vânzare a bitcoins pentru bani reali și cash.