Cumpără bitcoins de pe CEX.io, procesul de cumpărare, avantaje, ghidul începătorului

La fel ca majoritatea serviciilor online dedicate cumpărării de bitcoins, și pe CEX.io vei găsi un portal intuitiv și rapid, care te ajută să te autentifici și să cumperi primele tale monede digitale într-un timp foarte scurt. CEX.io este locul ideal pentru cei care vor să cumpere sau să vândă bitcoins, utilizatorii putând să folosească până și cardurile de credit pentru a plăti criptomonedele pe care vor să le cumpere.

Despre CEX.io

Pe scurt, CEX.io este un schimb valutar de bitcoins dedicat atât începătorilor, cât și investitorilor cu ani de experiență în spate. Dacă vrei să începi să înveți investiția în bitcoins și alte monede virtuale, CEX.io este locul ideal în care să o faci chiar dacă ești în fața primei tale achiziționări de monede virtuale. CEX.io are sediul la Londra, prețuri corecte la schimbul de valută în bitcoins și peste 700 de mii de utilizatori de peste tot din lume.

De ce să alegi să cumperi bitcoins de pe CEX.io

CEX.io acceptă majoritatea metodelor de plată la îndemâna cumpărătorilor, cum sunt cardurile VISA/MasterCard, transferul bancar, precum și plata cu alte monede virtuale. Mai ales pentru că vorbim de un site atât de popular și accesat zilnic de mii de oameni, portalul este protejat complet împotriva atacurilor de tip DDoS, iar datele sunt criptate complet.

Pentru utilizatorii care intră pe CEX.io cu gândul de a începe o afacere cu tranzacții de valută digitală, aceștia vor beneficia de taxe rezonabile. Pentru cei care tranzacționează sume mari, există condiții speciale avantajoase. Cu cât ești mai important în piață, cu atât vei conta mai mult și pentru CEX.io, serviciul fiind disponibil pe site și pe aplicația de mobil.

Cum să îți cumperi primul bitcoin pe CEX.io

Indiferent dacă vrei să cumperi bitcoins cu un card de credit sau prin transfer bancar, ai garanția siguranței cu CEX.io, serviciul incorporând prețurile bune, taxele mici și navigarea ușoară pentru o experiență inedită și facilă chiar și pentru începători. Pentru a cumpăra bitcoins cu CEX.io, trebuie să:

1. Alegi pachetul de bitcoins sau suma dorită pe care vrei să o cumperi;
2. Te înregistrezi pe platformă urmărind pașii intuitivi din secțiunea de înregistrare;
3. Adaugi la contul tău un card de credit, indiferent că este Visa sau MasterCard, după care aștepți până la 5 minute pentru ca acesta să fie validat;
4. La final, cumperi bitcoins cu ajutorul acestui card.

De ce e CEX.io un serviciu de încredere

Multe dintre serviciile de pe piață din zilele noastre oferă bitcoins spre vânzare, însă pot să fie de fapt site-uri înșelătoare care să îți ia banii și să dispară cu aceștia. CEX.io este oficial înregistrată în Marea Britanie și recunoscută în Statele Unite ale Americii, deci la nivel internațional. De asemenea, CEX.io are ca principal scop asigurarea unui climat de siguranță pentru investitorii mici sau mari.

Pentru autentificare, este nevoie de trecerea cu succes a doi pași, fapt ce adaugă un plus de siguranță pentru toată rețeaua. CEX.io are taxele la vedere, motiv pentru care este considerat un partener de încredere oricărui cumpărător sau vânzător. Site-ul este ușor de navigat și folosindu-l vei putea cumpăra bitcoins fără să te îngrijorezi de lucruri precum securitatea sau intimitatea datelor tale personale.

Depozitarea de fonduri în contul CEX.io

Pagina de finanțe este pagina în care îți poți administra fondurile. Aici poți să verifici câți bani în monede tradiționale ai, dar și câte monede virtuale sunt la îndemâna ta. Poți adăuga valută sau retrage bani și poți să vezi oricând adresa ta de bitcoins.

Cumpărarea de bitcoins e foarte simplă

Dacă vrei să cumperi bitcoins cu dolari sau euro instant, apasă pe BUY și vei fi redirecționat spre pagina de achiziție. Vei alege suma pe care vrei să o cheltui și valuta cu care vei plăti, după care vei confirma suma care o vei primi în bitcoins și vei iniția tranzacția. Asta e tot! Dacă ai banii în contul tău CEX.io, aceștia îți vor fi deduși imediat, iar în locul lor îți vor fi livrați bitcoins pe care i-ai comandat.

Părerea noastră despre cumpărarea de bitcoins pe CEX.io

De departe cel mai complex, dar și cel mai facil serviciu online de tranzacționare cu bitcoins este cel al CEX.io, pentru că aici poți începe cu achiziționarea primului tău bitcoin și poți continua să îți dezvolți o afacere și, de ce nu, să trăiești complet din vânzarea și cumpărarea de bitcoins. E ușor să cumperi bitcoins pe CEX.io pentru că o poți face cu cardul sau prin transfer bancar, în funcție de care vânzător îți surâde mai tare și de beneficiile pe care ți le aduce tranzacția în sine prin folosirea unui anumit mod de plată.

CEX.io este avantajos pentru cei care cumpără monede digitale cu cardul de credit sau debit. Vei plăti doar 3,5% din valoarea tranzacției tale, iar aceasta nu are limită decât cea impusă de stocul vânzătorului, plus o taxă de 0,25 de dolari per tranzacție.

Pe CEX.io nivelul maxim de bitcoins pe care îl poți cumpăra ține de nivelul contului tău, care îți crește odată cu verificarea pe care ești dispus să o faci. Fiecare tip de cont are o altă limită de tranzacționare. Conturile Basic pot cumpăra până la 400 de dolari americani în bitcoins pe zi și până la 2000 pe lună. De asemenea, conturile Basic nu pot face plata prin transfer bancar.

Conturile Verified îți permit să cumperi până la 10.000 de dolari în bitcoins pe zi. Limita maximă de bitcoins pe care o poți achiziționa pe lună este de 100.000 de dolari americani, pe care îi poți plăti cu cardul sau prin transfer bancar. În sfârșit, conturile Business sau Corporate nu au limite de tranzacționare.

Cum să vinzi bitcoins pe CEX.io: ghidul tău pentru comerțul de succes cu monede virtuale

Vânzarea de criptomonede pe internet poate fi o afacere profitabilă pentru tine. Dacă până acum doar ai cumpărat și folosit bitcoins pentru a plăti pentru diverse cumpărături, poți să începi să fii chiar tu cel care vinde bitcoins online. Niciodată nu e prea târziu, așa că această metodă de a intra pe piața financiară virtuală ți se poate potrivi ca o mănușă indiferent de vârsta pe care o ai. Dacă ai dubii despre portalul pe care ai putea să începi să vinzi bitcoins, o opțiune ar fi CEX.io, unul dintre cele mai mari site-uri de acest gen din toată lumea.

Despre CEX.io</h3

CEX.io este o platformă de tranzacționare cu monede virtuale demnă de invidiat. E solidă, sigură și apreciată la nivel global. Totuși, trebuie să fii atent din start la taxele care pot fi mari de fiecare dată când vrei să cumperi sau să vinzi bitcoins. Dacă vrei să folosești bitcoins pentru a trimite valută cuiva, poți apela cu încredere la CEX.io, care se comportă ca un schimb valutar uriaș atât de bani tradiționali, cât mai ales de monede virtuale.

Schimbul de valută virtuală are baza la Londra, unul dintre cele mai dezvoltate orașe din toată lumea și o zonă importantă pentru crearea și dezvoltarea afacerilor care au la bază criptomonede. Compania a apărut pe piață în 2013 și oferă servicii de cumpărare, vânzare și tranzacționare cu monede digitale. Într-un ocean nesfârșit al competiției, CEX.io este printre puținele servicii care îți permit să îți retragi fondurile câștigate pe site direct pe cardul tău bancar.

Cum vinzi bitcoins pe CEX.io

Indiferent dacă ești posesorul unor bitcoins pe care vrei să îi vinzi pentru a câștiga un profit sau vrei să cumperi bitcoins pe care să îi vinzi ulterior, cel mai convenient mod prin care poți să îți satisfaci această nevoie este să folosești un schimb valutar de bitcoins online cu reputație bună. Poți să vinzi bitcoins cu risc zero pe CEX.io, dovadă stând milioanele de utilizatori pe care platforma îi are și care tranzacționează zi de zi pe aceasta.

Securitatea datelor este un subiect delicat pentru utilizatorii care vor să se asigure că datele lor sunt private și rămân așa indiferent de situație. Cu CEX.io, poți vinde bitcoins ușor și pe bani tradiționali cum sunt dolarii americani, aceste tranzacții fiind protejate de un mecanism fiabil.

Pentru a vinde bitcoins pe CEX.io, prima dată trebuie să te înregistrezi pe site. Cel mai indicat este să te înregistrezi cu un cont securizat printr-o autentificare în doi pași. Aceste conturi dau dovadă de încredere pentru ceilalți utilizatori. Odată ce ai făcut asta, poți începe să cumperi mai întâi bitcoins, după care îi poți vinde altor persoane de pe platformă. Procesul este unul intuitiv, doar urmezi pașii de pe site, alegi suma pe care vrei să o vinzi, metoda de plată preferată și gata, odată ce îți este verificată tranzacția, primești banii lichizi direct în contul bancar. Nimic mai ușor!

Cum sunt ratele de schimb pe care le pretinde CEX.io la tranzacții

Ratele de schimb de pe CEX.io se bazează pe activitatea din piața digitală a platformei. Investitorii de pe CEX.io cumpără și vând criptomonede în timp ce, cum e și normal, ratele de schimb valutar se schimbă de la un moment la altul. Chiar dacă rata de schimb valutar se modifică în mod constant, vei observa că această schimbare stă în parametrii de 0,5%-2% din media pieței.

Ce taxe vei plăti ca și vânzător sau cumpărător pe CEX.io

Înainte de toate, va trebui să depui bani tradiționali pe CEX.io pentru a te putea apuca de tranzacționat în cadrul rețelei. Banii pot fi dolari americani sau euro, dar și alte monede tradiționale de prin toată lumea. Pentru a cumpăra bitcoins, vei plăti 3,5% din totalul tranzacției dacă faci plata cu cardul de credit și încă 0,25 de dolari per tranzacție. Dacă plătești prin transfer bancar, nu vei achita niciun comision.

Ca și vânzător, vei plăti o taxă de 7% din totalul tranzacției indiferent de metoda de plată aleasă de către cumpărător. Clientul poate să plătească alte taxe suplimentare, dacă moneda tradițională în care a ales să facă plata nu este de exemplu una acceptată oficial de CEX.io sau dacă metoda de plată are o taxă prevăzută în plus față de cea normală.

Recenzia noastră despre vânzarea de bitcoins pe CEX.io</strong

CEX.io este o platformă de încredere, fără doar și poate. Dovadă stau utilizatorii din toată lumea și care tranzacționează pe platformă de ani buni. Avantajele CEX.io pentru investitori sunt oferirea serviciilor pentru monede precum dolari americani, euro, ruble, lire sau bitcoins, posiblitatea efectuării tranzacțiilor cu ajutorul unei aplicații pentru mobil, autentificarea în doi pași extrem de sigură, posibilitatea cumpărării de bitcoins cu un card de credit sau debit, un serviciu de relații cu clienții bine pus la punct și un schimb valutar virtual avantajos.

La capitolul minusuri, cea mai mare problemă pe care o au atât începătorii, cât și cei mai avansați în tranzacționarea cu criptomonede este legată de taxele mari de tranzacționare. Vei plăti 7% din suma totală tranzacționată, indiferent dacă ești vânzător sau cumpărător, așa că deși platforma este una sigură și ușor de utilizat, mulți dintre utilizatori se îndreaptă spre alte site-uri din simplul motiv că această taxă li se pare mult prea mare.