Cum să cumperi bitcoins pe Coinmama: ghidul complet al începătorului

Nu ai cum să duci lipsă de locuri din care să cumperi bitcoins odată ce ai o conexiune la internet. Cei de la Coinmama se pretind a fi cea mai ușoară, rapidă, sigură și de încredere “bancă” online de unde îți poți cumpăra criptomonede. Ușor de utilizat, site-ul Coinmama este ideal atât pentru cei care se ocupă cu tranzacționarea de monezi virtuale de ani buni, cât și pentru cei care se pregătesc să își cumpere primele criptomonede.

Despre Coinmama

Coinmama este un serviciu financiar care facilitează în mod rapid, sigur și amuzant cumpărarea de valută digitală de oriunde din lume. Deviza Coinmama este că viitorul banilor este cel în care noi, oamenii, suntem în deplin control al economiei noastre. Viitorul văzut de cei de la Coinmama este cel în care omul de mijloc dispare, odată cu taxele ascunse și banii tipăriți.

Ghidul cumpărării de bitcoins pe Coinmama

Dacă ai ajuns până aici, cel mai probabil că ai învățat deja noțiunile de bază despre schimbul valutar cu criptomonede. Dacă nu, află că un schimb valutar pentru monede virtuale este la fel ca și unul tradițional. Acest schimb acceptă plata în moneda ta locală, dolari, euro, chiar și lei, iar în schimb îți livrează bitcoins sau alte criptomonede. Singura diferență notabilă este că în cazul unui schimb valutar digital, nu primești monede sau bancnote la schimb, ci monede virtuale.

Tocmai cu asta se ocupă Coinmama, un schimb valutar online care îți permite să cumperi criptomonede și să le trimiți spre portofelul tău digital pe care ți l-ai deschis anterior. Coinmama acceptă deja schimburi cu cele mai cunoscute criptomonede de pe piață, bineînțeles deci că și cu bitcoins. Poți cumpăra critpomonede în pachete, care vin cu oferte mai bune pentru sume mai mari, dar și în sume specifice pentru o anumită monedă.

Coinmama face cumpărarea de bitcoins extrem de facilă, acceptând atât cardurile de credit, cât și cele de debit. Vei fi rugat să îți deschizi un cont cu o parolă atunci când te vei înregistra pe site. De asemenea, vei fi rugat să îți introduci codul public de la portofelul tău de monede virtuale, în care îți vor fi trimise criptomonedele.

Pașii pentru cumpărarea de bitcoins

Odată ce îți creezi un cont pe pagina ușor de utilizat, vei fi invitat să adaugi informațiile de plată și vei trece printr-o serie de pași în care vei selecta tipul și suma de monede virtuale pe care vrei să le cumperi. După ce termini de inițiat achiziția, Coinmama îți va trimite un link de confirmare pe email, care are ca scop un extra nivel de protecție.

Odată ce confirmi că adresa portofelului tău este aceeași cu cea din email, Coinmama îți aprobă tranzacția în momentul în care apeși pe acel link. Gata! Tocmai ai cumpărat primii tăi bitcoins.

Întrebări frecvente despre Coinmama

Dacă te întrebi în cât timp vei primii criptomonedele pe care le-ai comandat pe portal, află că acestea vor ajunge în portofelul tău virtual de îndată ce atât plata cât și adresa portofelului tău sunt confirmate. Dacă este Visa sau Mastercard, poți cumpăra monede virtuale de pe Coinmama cu oricare dintre cardurile tale, fie că este de credit sau de debit.

Totodată, este bine de știut că înainte de a crea prima ta comandă de bitcoin, platforma trebuie să știe câteva detalii despre tine. Fiind un serviciu financiar, Coinmama sunt dedicați celor mai ridicate niveluri de securitate și intimitate. Informațiile sunt necesare tocmai pentru ca platforma să îți poată oferi un mediu sigur, lipsit de fraudă și de încredere.

Procesul de verificare este normal și este aplicat oriunde se vând criptomonede. Datele tale personale și documentele pe care le încarci pe site sunt criptate, iar detaliile cardului de credit sau debit nu sunt salvate nicăieri pe serverele site-ului.

Coinmama oferă printre cele mai mari limite de cumpărare de bitcoins dintre toate serviciile din lume care acceptă plata cu cardul. Poți cumpăra bitcoins în valoare de 5.000 de dolari pe zi, cu o limită de 30.000 de dolari pe lună. Un atuu pentru cei care se grăbesc și vor să cumpere bitcoins rapid, pe Coinmama verificarea inițială pentru un nou cont se face în doar 10 minute. După această verificare, toate achizițiile de bitcoins vor fi livrate instantaneu.

Părerea noastră despre serviciile de cumpărare bitcoins de pe Coinmama

Coinmama este în principiu un schimb valutar cu criptomonede, dar și un loc din care îți poți cumpăra destul de ușor monede digitale. Ai la dispoziție și un portofel virtual on-site, cum se zice, așa că dacă ești la început în ale tranzacționării cu bitcoins, efectiv poți face totul aici, inclusiv deschiderea unui portofel web pentru aceste monede. Poți totodată să schimbi bitcoins cu alte monede virtuale, însă asta doar după ce capeți destulă experiență în moneda principală.

Brokerul de bitcoins cu baza în Israel este cunoscut pentru serviciile pe care le prestează aproape peste tot în lume. Astfel, indiferent de unde ai fi, vei găsi cel mai rapid și ușor bitcoins și îi vei putea cumpăra cu doar câteva click-uri. Serviciul de relații cu clienții este bine pus la punct, așa că dacă dai de necaz, cei de la Coinmama te vor ajuta să depășești situația. De asemenea, există limite foarte mari pentru cumpărarea sau vânarea de bitcoins, așa că indiferent de cât de mare vrei să fie tranzacția ta, o vei putea duce la bun sfârșit pe portal.

Printre dezavantajele pe care le poți observa imediat este cel al taxelor destul de mari, mai ales când vrei să îți plătești noile monede virtuale cu un card de credit. Chiar dacă au promis introducerea de metode de plată alternative, deocamdată nu poți plăti decât cu cardurile Visa sau MasterCard pe portal. Taxele sunt în jurul valorii de 6% din valoarea totală a tranzacției, fiind printre cele mai mari de pe piață.

Cum vinzi bitcoins pe Coinmama, ghidul complet al începătorului

Vânzarea de bitcoins poate fi o afacere extrem de profitabilă pentru fiecare dintre noi care vrem să ne apucăm de tranzacționarea cu monede digitale. Atunci când vine vorba despre ce portal care oferă o piață de bitcoins să alegem, mai ales la început, este important să luăm decizia corectă în funcție de nevoile noastre. Un portal pe care îți poți vinde ușor bitcoins este Coinmama, pe care poți tranzacționa cu monede virtuale extrem de ușor. Este ușor să te înregistrezi, iar să tranzacționezi este facil și intuitiv.

Cum să vinzi bitcoins pe Coinmama

În acest moment, nu poți vinde în mod direct bitcoins spre Coinmama. Aceștia lucrează la a implementa funcția de vânzare directă pe piața lor, însă deocamdată nu au ajuns la un produs final. Totuși, chiar și așa, poți vinde bitcoins pe Coinmama și ai la dispoziție mai multe moduri în care o poți face. Poți vinde bitcoins prin alte schimburi valutare sau prin persoane private care cumpără sau vând bitcoins.

Există nenumărate schimburi valutare online din care poți alege, unele mai cunoscute, altele mai puțin, însă totul se rezumă la preferințele tale. Majoritatea schimburilor lucrează în același mod și au taxe similare. Va trebui să depozitezi bitcoins în aceste schimburi de valută virtuală, lucru extrem de facil urmărind pașii pe care ți-i impune portalul.

În momentul în care tranzacția ta de bitcoins are 2 sau 3 verificări finalizate, schimbul valutar îți va adăuga banii virtuali în balanța publică, care mai apoi pot fi vânduți mai departe sau schimbați în bani tradiționali. Totuși, va trebui să aștepți ca schimbul valutar să îți verifice contul și să îți retragă banii, dolari sau euro, fapt ce ar putea dura până la 3-5 zile lucrătoare.

A doua opțiune pe care o ai este ca o persoană să vrea să cumpere bitcoins direct de la tine. Coinmama te va ajuta să găsești agenți locali din zona ta, cel mai bine din țara în care stai sau chiar din orașul în care te afli. Odată ce site-ul te pune în contact cu clientul tău, depinde doar de voi să vă înțelegeți asupra metodelor de plată și posibilele taxe de tranzacție pe care vreți să vi le auto-impuneți. Cum aceste tranzacții personale nu sunt regularizate, va trebui să creezi o colaborare de încredere cu cel căruia vrei să îi vinzi bitcoins.

Platforma este pe ultima sută de metri cu implementarea funcție de vânzare de bitcoins, aceasta urmând să apară pe site în cel mai scurt timp posibil. Astfel, utilizatorii vor putea să vândă direct bitcoins pe site și să primească dolari sau euro în schimbul monedelor digitale imediat.

Părerea noastră despre vânzarea de bitcoins pe Coinmama

Coinmama este o platformă financiară digitală care permite utilizatorilor să cumpere monede digitale de oriunde s-ar afla în lume. Creată în anul 2013, piața virtuală oferă o platformă simplă, care vine la pachet cu un sistem de servicii pentru clienți de excepție, facilitând astfel tranzacțiile de criptomonede. Site-ul este ideal pentru începători în ale monedelor virtuale, așa că dacă vrei să pui mâna pe câteva monede digitale cât mai repede, vei putea face asta ușor.

Compania slovacă nu a avut până acum conflicte publice sau de altă natură, astfel că încrederea în serviciile prestate de Coinmama este la un nivel înalt în comunitatea internațională a investitorilor în bitcoins și alte monede.

Coinmama are un tab denumit NEWS sau ȘTIRI. Făcând click pe acesta, vei ajunge pe blogul companiei, acolo unde sunt postate constant noutăți despre piață și despre afacerile portalului în sine. În cazul în care compania face anunțuri noi, mai ales despre sine, acestea vor apărea cel mai probabil aici înainte de orice alt loc de pe internet. Astfel, dacă vrei să vinzi bitcoins direct pe Coinmama, acesta este locul pe care trebuie să îl vizitezi zilnic pentru a afla primul când funcția de vânzare de pe site devine funcțională.