Schimb valutar online de bitcoins KuCoin, ghidul începătorului și recenzie

Schimbul de valută digitală a devenit o sursă de venit importantă pentru investitori din întreaga lume. Oamenii sunt atrași de posibilitatea de a tranzacționa cu monede virtuale, în special cu bitcoins, pentru a-și crea un venit considerabil făcând ceea ce le place. Dacă și tu te gândești să începi să investești în aceste monede care au impresionat o lume întreagă, o poți face pe KuCoin, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de exchange digital din lume. Ușor de folosit și foarte sigur, KuCoin este indicat atât pentru începători, cât și pentru cei care au experiență în tranzacționarea cu bitcoins.

Despre KuCoin

KuCoin este una dintre zecile de schimburi valutare cu criptomonede pentru cei aflați în căutarea unei platforme moderne și sigure pe care să tranzacționeze cu monede digitale. A fost fondată de un grup de pasionați în ale tehnologiei blockchain care au realizat deja produse de top în industrie, cum sunt GF Securities, Youling, Ant Financial, iBOX Pay și multe altele. KuCoin oferă clienților săi un mediu de lucru sigur și intuitiv, prin care aceștia își pot converti monezile după bunul plac pe o platformă de ultimă generație.

Chiar dacă acest site este relativ nou în lumea de exchange cu criptomonede, echipa din spatele său și-a dovedit profesionalismul și portalul a funcționat impecabil de la inaugurare și până azi. Echipa care a dezvoltat platforma a început munca în mai 2017. Versiunea 1 a fost publicată în luna august din același an. De atunci, au fost lansate KuCoin Bonus Plan, dar și o sumedenie de alte opțiuni, monede digitale noi și aplicații de mobil pentru Android și iOS.

Înregistrarea pe KuCoin

Să te înregistrezi pe portal e extrem de simplu. Începi prin a-ți introduce adresa de email și o parolă. Mai apoi, vei primi un email de confirmare cu instrucțiuni. Odată ce ai intrat în contul tău, poți să te joci cu setările până când îți place cum arată interfața de comandă, poți să te uiți la tranzacțiile tale, să vezi ce bonusuri poți primi, cum sunt bonusurile pentru invitații sau altele și așa mai departe. Investitorii spun că pe KuCoin totul se desfășoară ca la carte, fiind un schimb ușor de folosit chiar și pentru cei mai noi în ale criptomonedelor. E recomandat să îți activezi autentificarea în doi pași pentru a adăuga un nivel de extra protecție a contului tău.

Piețe și Tranzacționări

KuCoin vine cu un layout curat și modern pe tot site-ul, pe care îl regăsești și atunci când accesezi secțiunea de piețe a portalului, acolo unde poți găsi perechile de tranzacționare disponibile. Poți să alegi între bitcoins, ethereum, KCS, NEO sau USDT. Odată ce alegi perechea de tranzacționare dorită, vei ajunge în ecranul de tranzacționare unde poți să citești grafice, să vezi cartea de comenzi și să cumperi sau să vinzi valutele selectate. Când vei accesa pentru prima dată acest ecran, vei fi rugat să introduci un cod de autentificare înainte de toate. Acest lucru poate că este ușor deranjant, dar nu face decât să adauge un nivel de securitate în plus pentru tine și banii tăi virtuali.

Taxele de pe KuCoin

KuCoin au printre cele mai mici taxe dintre toate exchange-urile digitale, atât pentru tranzacții, cât și pentru retragerile de bani, fiind astfel un schimb valutar accesibil. Nu există nicio taxă pentru depuneri, iar taxa de tranzacționare este de 0,1% din totalul valorii tranzacției. Taxele pentru retrageri variază în funcție de moneda virtuală aleasă, însă în cazul unora dintre acestea taxele sunt zero, cum se întâmplă la GAS sau NEO. Restul monedelor virtuale au taxe de retragere extrem de mici, de exemplu la bitcoin taxa fiind de 0,00005 per tranzacție.

Retragerile de numerar de sub 100.000 de unități vor fi procesate în câteva secunde. Dacă retragi sub 50 de bitcoins deodată, de exemplu, vei beneficia de acest transfer aproape instant. Alte retrageri s-ar putea să dureze mai mult, dacă vorbim de valori mai mari de numerar. Majoritatea taxelor pe care le plătești pe site revin aproape în totalitate în avantajul utilizatorilor. KuCoin reține pentru sine doar 10% din taxele pe care le impune. Taxele merg de obicei pe bonusurile pe care site-ul le oferă, cum sunt bonusul pentru invitații onorate de utilizatori noi.

Cele mai importante atuuri ale KuCoin

KuCoin se diferențiază cu succes de restul competitorilor prin oferta bogată de funcții pe care le pune la dispoziția utilizatorilor. Pe lângă interfața simplă și puternică, un serviciu clienți impecabil și experiența echipei din spatele site-ului, există o sumedenie de alte atuuri care trebuie menționate.

Serviciu Clienți eficient: KuCoin dispune de un serviciu dedicat clienților care funcționează 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Poți contacta acest serviciu prin hotline, email sau direct prin website;

Acțiuni eficiente pe blockchain: KuCoin folosește o tehnologie care poate suporta un număr infinit de tranzacții între oricare două criptomonede. Lista inițială include piețele ETH, BTC și USDT, dar și unele token-uri ca ERC20, NEO, KCS sau LTC. Aceste posibilități sunt într-o continuă expansiune, iar o nouă opțiune care va permite managerilor de criptomonede sau utilizatorilor simpli să își înregistreze propria monedă digitală pe piață este aproape de a fi lansată;

Echipă profesionistă: în spatele KuCoin își desfășoară activitatea o echipă puternică și cu multă experiență în spate, atât în domeniul blockchain, cât și în cel al criptomonedelor. Echipa se bazează pe cercetare și dezvoltare, evaluând și îmbunătățind constant produsul pe care îl prezintă lumii întregi.

Recenzia noastră despre KuCoin

Fără doar și poate, KuCoin este un jucător de excepție pe piața exchange-urilor cu monede digitale. Interfața intuitivă este genială și te vei îndrăgosti de ea imediat ce o vei folosi. Faptul că taxele sunt mici și chiar inexistente în cazul depunerilor sau al retragerilor pentru unele monede nu are cum să nu te facă să îți deschizi imediat un cont pe portal. De asemenea, experiența de care dau dovadă cei care au realizat site-ul, dar și serviciul de relații cu clienții extrem de bine pus la punct stau de asemenea la baza motivului pentru care ar fi bine să încerci KuCoin.

KuCoin poate fi folosit cu cea mai mare încredere, fiind un portal sigur datorită eforturilor depuse de echipa care întreține sistemul și cea care operează tranzacțiile tale. Pe partea de sistem, KuCoin a fost construit folosindu-se de standarde din domeniul financiar tradițional, care sunt extrem de ridicate. Asta înseamnă că beneficiezi de encripție pentru schimbul de date, astfel că toate datele tale personale sunt private și vor rămâne așa mereu. Pentru un extra nivel de siguranță, există un sistem de autentificare multifactor.