Tranzacționarea pe Wallofcoins, ghidul complet de utilizare, recenzie

Când începi să cumperi bitcoins, cel mai bine este să începi cu începutul. Dacă nu ești familiarizat cu modurile în care poți achiziționa și mai apoi tranzacționa monede virtuale, află că pașii pe care trebuie să îi urmezi sunt, contrar aparențelor, simplii și ușor de pus în practică. Cu ajutorul site-urilor precum Wallofcoins, poți cumpăra bitcoins la prețuri grozave, pe care să îi păstrezi, să îi folosești la cumpărături sau să îi tranzacționezi pentru alte monede virtuale sau tradiționale, după bunul plac.

Despre Wallofcoins

Înainte de a vedea cum poți cumpăra extrem de simplu și rapid bitcoins, iată câteva informații despre Wallofcoins, unul dintre site-urile pe care poți cumpăra bitcoins. Wallofcoins este o companie din Florida, Statele Unite, care se ocupă cu tranzacționarea de bitcoins atât pe piața internă, cât și între rețeaua de bitcoins și monedele tradiționale din toată lumea. Wallofcoins oferă criptomonede precum bitcoins, dash și altele.

Wallofcoins este un serviciu peer-to-peer, adică facilitează cumpărarea și vânzarea de bitcoins între utilizatori fără a interveni în proces. Platforma vrea să simplifice procesul de achiziționare a criptomonedelor prin conectarea vânzătorilor și cumpărătorilor în cadrul unui model de afacere transparentă. Chiar dacă acceptă doar plăți cash pentru bitcoins, Wallofcoins are la dispoziție peste 120.000 de locații doar în Statele Unite, inclusiv în cadrul rețelelor Western Union sau MoneyGram.

Cum să cumperi bitcoins cu bani normali?

Primul pas este să îți faci cont pe Wallofcoins. După ce îți este aprobat contul, vei putea cumpăra bitcoins apăsând BUY sau CUMPĂRĂ din meniul de sus al paginii. Odată ce ai intrat în pagina de cumpărare, vei putea selecta o altă monedă virtuală față de bitcoin, dacă nu vrei să achiziționezi această criptomonedă. Dacă ești la început, cel mai indicat este să începi cu bitcoins înainte de a tranzacționa cu alte monede.

Apasă pe “Find My Location” (“Găsește-mi Locația”, n.r.) și portalul va găsi cel mai apropiat loc în care poți depune bani cu care să cumperi bitcoins. De asemenea, poți să adaugi adresa ta unică pentru bitcoins la acesastă fază. Mai apoi, vei introduce suma de bani pe care vrei să o cheltui pentru a achiziționa bitcoins. Apasă pe ORDER sau COMANDĂ și confirmă astfel că vrei să faci achiziția.

Poți adăuga la acest pas o adresă de email pentru ca cei de la Wallofcoins să te poată suna dacă există întârzieri în procesul de tranzacționare. Crează o parolă pentru a-ți proteja caracterul privativ al achiziției tale. Dacă ai creat deja o parolă pe Wallofcoins înainte, vei adăuga parola creată atunci. Wallofcoins îți vor trimite un cod de 5 cifre denumit Purchase Code sau Cod de Achiziție. Adaugă acest cod pe site, după care îți vor apărea toate detaliile tranzacției.

Din acest moment ai două ore în care poți depune banii și deci finaliza plata. Dacă nu poți face asta în două ore, poți reveni altădată și iniția o nouă achiziție de bitcoins. Dacă da, mergi la locația pe care ți-au dat-o cei de la Wallofcoins și depune banii conform instrucțiunilor. Pentru a evita întârzierile, trebuie să îi anunți pe cei de la Wallofcoins imediat după ce ai depus banii. Poți face asta pe site sau printr-un SMS cu un cod special prin care confirmi depunerea.

Pentru a grăbi lucrurile, trimite prin email o poză cu chitanța pe care o primești la virarea banilor, incluzând detaliile cerute de Wallofcoins în linia de subiect. Serviciul va verifica imediat dacă plata a fost înregistrată. După ce plata îți este verificată, vei primi bitcoins în cel mult 15 miunte.

Ce trebuie să știi despre Wallofcoins

Wallofcoins facilitează tranzacția de bitcoins între doi utilizatori. Practic, serviciul doar aranjează ca un cumpărător să găsească oferta vânzătorului online și să aibă loc tranzacția între cei doi, dar nu intervine direct în aceasta. Serviciul este 100% transparent, toate adresele de depozitare fiind publice și disponibile tuturor.

Wallofcoins este singurul serviciu care îți permite să găsești o clădire de lângă tine în care cineva are bitcoins de vânzare. Nu există niciun cost ascuns, pentru că primești exact ceea ce cumperi, iar ratele de schimb între BTC și USD, de exemplu, sunt exact aceleași ca și în piețele internaționale.

E Wallofcoins un serviciu sigur?

Wallofcoins nu îți cere datele personale și deci nu îți impune să te înregistrezi pe site pentru a cumpăra bitcoins. Tot ce trebuie să faci este să îți dai numărul de telefon și un cod poștal. Cel din urmă va fi folosit pentru a găsi locația cea mai apropiată de tine unde vei putea depune banii cu care vei plăti mai apoi pentru bitcoins. Mai mult, pentru vânzători, Wallofcoins le ține acestora criptomonedele într-un portofel offline în care monedele sunt extrem de bine păzite. Astfel, poți avea încredere în a tranzacționa cu ajutorul Wallofcoins, care până acum nu s-a confruntat cu nicio problemă de securitate.

Recenzia noastră despre cumpăratul de bitcoins pe Wallofcoins

Un proces ușor de urmărit, așa se poate sumariza în câteva cuvinte întreaga interacțiune pe care utilizatorii, fie că sunt cumpărători sau vânzători de criptomonede, o trăiesc atunci când lucrează cu Wallofcoins. Intri, dai comanda, primești monedele virtuale, după care ieși. Nimic mai simplu decât atât. Iar dacă întâmpini probleme, există un live chat pe site cu ajutorul căruia un asistent al platformei te poate ajuta la orice oră din zi sau noapte.

Wallofcoins are un avantaj major față de restul portalurilor care vând sau cumpără monede digitale. Fiecare utilizator care intră pe Wallofcoins se bucură de acest avantaj și de obicei rămâne fidel platformei. Este vorba despre sistemul unic de lucru prin SMS, cu ajutorul căruia cumpărătorii sunt îndrumați pas cu pas despre ce trebuie să facă pentru a-și cumpăra primii bitcoins cu bani cash. De asemenea, nu există limite de achiziție. Poți cumpăra bitcoins de 5 dolari, de exemplu, iar dacă te ține portofelul și ai găsit oferta potrivită, poți investi chiar și milioane de dolari în achiziția de criptomonede.

Dacă ar fi să amintim și un lucru negativ despre Wallofcoins, acela ar fi că majoritatea vânzătorilor nu sunt dispuși să vândă cantități mari de bitcoins deodată. De asemenea, taxele pe care aceștia le impun nu sunt publice, ci pur și simplu incluse în prețul final al monedelor digitale. Ai grijă deci când alegi vânzătorul de la care vrei să le cumperi.

Vinde bitcoins pe Wallofcoins: ghidul complet al începătorului

Când vine vorba despre locurile în care îți poți vinde profitabil și în siguranță mondele virtuale, Wallofcoins este printre cele mai viabile și de încredere site-uri de pe întreg internetul pentru acest lucru. Să îți scoți la vânzare bitcoins este simplu și rapid, iar cumpărătorii vor cere să le vinzi monedele digitale pe care le ai în cel mai scurt timp posibil. Acest ghid te va ajuta să înțelegi mai bine cum îți poți scoate monedele virtuale pe piața Wallofcoins.

Cum vinzi bitcoins pe Wallofcoins

Pentru că este foarte convenient să cumperi bitcoin pe Wallofcoins, prețurile sunt de obicei ceva mai ridicate decât cele de pe piață, însă câteodată se întâmplă exact pe dos, dacă ești răbdător. Pentru unii cumpărători, acest mic plus în preț este rezonabil având în vedere taxele și întârzierile de care ai câteodată “noroc” la alte portaluri. Acesta este și unul dintre motivele pentru care vânzătorii de bitcoins folosesc Wallofcoins cu precădere, pentru că pot face astfel un mic profit din vânzarea monedelor digitale pe care le au.

Ca și cumpărător, dar și ca vânzător, informațiile și datele personale pe care le vei urca pe platformă sunt minime. Vei intra pe pagina de SELL sau VINDE și vei introduce numărul tău de telefon și un nume de utilizator, după care poți să începi să-ți pui bitcoins pe piață. În afară de asta, va trebui să adaugi un cont bancar pentru a primii banii pe care viitorii tăi clienți îi vor vira atunci când vor plăti pentru criptomonedele cumpărate de la tine.

Wallofcoins vine cu o adresă de bitcoin unică și permanentă pentru fiecare vânzător. De fiecare dată când vrei să scoți la vânzare bitcoins, tot ce trebuie să faci este să trimiți adresa către portal și monedele vor sta la vânzare până ce vor fi achiziționate de clienți. Acest lucru este extrem de facil pentru vânzători, pentru că îți permite să vezi constant situația fondurilor tale. Nu trebuie să ai încredere în serviciile Wallofcoins, pentru că te poți uita oricând pe adresă și urmări cât de bine se vând monedele tale. Dacă ești îngrijorat de intimitate, poți crea mai multe oferte cu adrese diferite.

Securitatea la vânzare

Din motive de securitate, vânzătorii nu îți pot retrage monedele puse la vânzare de pe site. În schimb, dacă vrei să faci totuși asta și nu mai vrei să vinzi un anumit număr de criptomonede, poți să apelezi oricând la un consultant care te va ajuta. Desigur, acest lucru s-ar putea să fie consumator de timp dacă retragi sau adaugi bitcoins în mod constant din sistem. Din fericire,
echipa de suport clienți este extrem de rapidă și te ajută de fiecare dată.

Odată ce monedele depuse în sistem ajung pe blockchain, acestea sunt disponibile pentru vânzare la prețul pe care îl alegi. Poți alege un preț per dolar sau unul dinamic în funcție de rata de schimb valutar curentă. Astfel, prețul se va actualiza de la sine ori de câte ori se mișcă piața, mai sus sau mai jos în funcție de setările tale.

Cum ești plătit ca și vânzător pe Wallofcoins

După ce un cumpărător îți acceptă oferta și plătește pentru ea, vei fi anunțat printr-un SMS de către Wallofcoins referitor la tranzacție. În acel moment, tot ce ai de făcut este să intri în contul bancar pe care l-ai introdus la începutul procesului, să verifici dacă banii ți-au intrat în cont și, dacă totul este în regulă, să confirmi printr-un mesaj SMS plata. Ai terminat! Banii îți sunt disponibili imediat în contul bancar și clientul se poate bucura de monedele virtuale în cel mai scurt timp.

Recenzia noastră despre vândutul de bitcoins pe Wallofcoins

Printre cele mai folosite servicii de cumpărare și vânzare de bitcoins din lume, Wallofcoins este într-un fel unic tocmai pentru că este un serviciu peer-to-peer. Wallofcoins este practic un intermediar, un gardian care se asigură că tranzacțiile tale cu alți utilizatori au loc în cel mai sigur și rapid mod posibil. Nu trebuie să îți bați capul despre siguranța datelor personale, despre tranzacții și acțiuni de tip spam, pentru că platforma este la îndemâna tuturor și foarte sigură.

Un mare avantaj al Wallofcoins îl reprezintă tocmai sistemul de vânzare peer-to-peer. Nu cumperi bitcoins de pe o rețea, ci de la o persoană fizică dornică să îți vindă aceste monede digitale. Intri pe site, îți cauți vânzătorul ideal pentru situația ta financiară și inițiezi tranzacția. Plătești, primești bitcoins în cel mai sigur mod posibil și toată lumea este fericită la final de zi. Nu îți bați capul nici ca vânzător, nici ca și cumpărător.

În atenția vânzătorilor ar trebui să rămână un mare dezavantaj al portalului, care din păcate le survine aproape complet. Din păcate, ofertele acestora au scăzut în ultima perioadă, iar numărul de bitcoins pe care cineva îi poate achiziționa deodată este limitat. Clienții serioși pot cere bitcoins în valoare de sute de mii de dolari, ofertele fiind însă pentru bitcoins în valoare de câteva mii sau zeci de mi. Din acest motiv, unii clienții vor căuta alte platforme de unde să își cumpere întreaga cantitate de monede. De asemenea, viteza de reacție a vânzătorului este la fel de importantă, de ea depinzând cât de repede este confirmată tranzacția și deci cât de repede își primește clientul suma de bitcoins achiziționată.